Workshop van Juni 2023

De workshop van The Ice Guys Tribe in juni 2023 bood deelnemers een transformerende reis van diepgaande meditatie naar de ultieme uitdaging van het ijsbad.

Workshop van Juni 2023

Een Onvergetelijke Ervaring in Juni

Juni 2023 was een bijzondere maand voor The Ice Guys Tribe. We hebben een workshop georganiseerd die de harten en geesten van vele deelnemers heeft geraakt en getransformeerd.

Starten met Diepgang: Morning Retreat

Zoals altijd begonnen we met onze speciale Morning Retreat, een moment van begeleide groepsmeditatie. Deelnemers doken diep in hun emoties, verkenden gevoelens van rust, motivatie, dankbaarheid en waardering, en kwamen meer in contact met hun innerlijke zelf.

Van Emotie naar Ademhaling en Kracht

Na deze meditatieve reis schakelden we over naar breathwork. Onder de inspirerende begeleiding van Levi en David leerden de deelnemers de kracht van hun ademhaling kennen. Deze sessie bereidde hen voor op de ultieme uitdaging: het ijsbad.

De Uitdaging van het IJsbad

De adrenaline en het gemeenschappelijke gevoel van vastberadenheid waren voelbaar toen de deelnemers, één voor één, het ijskoude water trotseerden. Deze ervaring bond de groep samen en liet iedereen hun eigen mentale en fysieke grenzen overwinnen.

Mis de Volgende Workshop Niet!

Was je er in juni niet bij? Geen zorgen! Meld je aan voor onze volgende workshop en ervaar zelf de magie van meditatie, breathwork en het ijsbad met The Ice Guys Tribe.